Velkommen til Nivå Bådelaug

Seneste nummer af NB Nyt

Her er du kommet til en sejl- og windsurfklub, som spænder bredt – både hvad angår aktiviteter og tilbud. Der er masser af muligheder for at komme ud og opleve aktiviteter på vandet som familie, barn, ung, teenager, "mere moden", handicapsejler, hyggesejler, kapsejladsentusiast og andet.

I Nivå Bådelaug har man en kvindelig windsurfer på absolut højeste niveau i form af Anissa Mohrath.

I 2015 blev hun verdensmester i formula windsurfing, og i weekenden skulle titlen forsvares ved VM ved Lago di Santa Croce nord for Venedig. Programmet bød på 15 races på fire dage, og til sidst stod Anissa Morath igen som kvindelig verdensmester. Derudover blev hun nummer 37 ud af samtlige 58 deltagere.

- Det eneste mål, jeg havde for VM i 2017 var at forsvare min titel. Jeg valgte dog ikke at sætte forventningerne for højt, men selvtilliden kom hurtigt efter første race, hvor jeg gav den fuld gas. Jeg er utrolig glad for at have opnået mit mål og endnu engang blevet kvindelig verdensmester, fortæller Anissa Morath efter sejren.

I Nivå Bådelaug er formand Jesper Møller Hansen imponeret.

- Vi er stolte af at have en sejler på verdensplan. Anissa har sejlet her i mange år og er utroligt aktiv. Hun har blandt andet lavet en windsurfing-camp for kvinder. Så selvfølgelig er vi stolte af, at have trukket hende op fra starten, og af, at hun nu repræsenterer Nivå Bådelaug så flot. Hun er ubetinget blandt de dygtigste kvinder i landet. Hun gør rigtig meget for klubben, og er et lysende eksempel, siger Jesper Møller Hansen.

Vandet lige nu

Fra kalenderen

Denne side er drevet af Klubmodul.dk